canada هزینه وقت سفارت کانادا

هزینه های گرفتن وقت سفارت کانادا

نگرانی اصلی بسیاری از علاقمندان سفر توریستی به کانادا، هزینه‌هایی‌ست که اخذ ویزای این کشور روی دست آن‌ها می‌گذارد؛ با اینکه این هزینه‌ها در مقایسه با هزینه‌های اصلی سفر کانادا، نظیر بلیط هواپیما، هتل، غذا و… چندان به چشم نمی‌آید، اما منطقی‌ست که متقاضیان سفر به کانادا ترجیح دهند بیشترین سهم از بودجه سفرشان را به تفریح و کسب تجربه‌های جدید در کشور شگفت‌انگیزی همانند کانادا اختصاص دهند. از این رو، ‌سؤالاتی که در مورد هزینه ویزاهای کانادا پرسیده می‌شود، همگی حامل نوعی احساس نگرانی از جانب متقاضیان این ویزا هستند.

معمولاً پرتکرارترین سؤالات در مورد ویزای کانادا، مربوط به هزینه‌های این ویزاست؛ «هزینه‌های وقت سفارت کانادا چقدر است؟» سؤالی که شاید پاسخش، بسیاری از متقاضیان این ویزا را از طی کردن ادامه مسیر اخذ ویزا، منصرف کند.

canada هزینه وقت سفارت کانادا

نکته اصلی در مورد ویزای کانادا این است که معمولاً متقاضیان آن، افرادی هستند که دوستان و آشنایانی در کانادا دارند که برای آن‌ها دعوتنامه بفرستند؛ ذکر این نکته به این خاطر است که داشتن دعوتنامه، یکی از بهترین راه‌ها برای کم کردن هزینه‌های سفر به کاناداست. اما پیش از هر چیز بهتر است به چند ویزای مهم و هزینه‌های مربوط به آن‌ها که مربوط به هزینه وقت سفارت کانادا و انگشت‌نگاری و… است اشاره کنیم.

ویزای توریستی، یکی از ویزاهای مهمی‌ست که در میان متقاضیان ویزای کانادا محبوبیت زیادی دارد. سفر تفریحی به کشوری که بکرترین و عجیب‌وغریب‌‍ترین چشم‌اندازهای جهان را در کنار مدرن‌ترین شهرهای جهان، در اختیار گردشگران می‌گذارد، می‌تواند تجربه‌ای بی‌نظیر برای گردشگران به شمار رود. از سوی دیگر بسیاری از متقاضیان ویزاهای توریستی کانادا، آن دسته از هموطنانی هستند که می‌خواهند به دیدار اعضای خانواده‌شان بروند و یا آشنایانی که در کانادا زندگی می‌کنند. مجموع هزینه‌های این ویزا تقریباً ۴۰۰ دلار کاناداست(>390$ کانادا)  که این هزینه شامل تمامی مراحل اخذ ویزا نظیر اخذ وقت سفارت، تکمیل فرم ویزای کانادا، انگشت‌نگاری و چهره‌نگاری در دفتر VAC ، ترجمه مدارک و… می‌شود. کارگزاران زیادی هم هستند که تمام این مراحل را به عهده می‌گیرند و کار متقاضیان را تا حدود زیادی آسان می‌کنند. اما اگر بخواهیم در قیمت‌ها دقیق‌تر شویم، ۱۰۰ دلار از این مبلغ به وقت سفارت که همان هزینه بررسی مدارک توسط سفارت‌خانه است اختصاص دارد و ۸۵ دلار هم مربوط به هزینه انگشت‌نگاری و چهره‌نگاری در دفتر VAC  است. الباقی هزینه‌ها هم باید صرف ترجمه مدارک، پیگیری و اخذ وقت سفارت، کارمزد کارگزار و… شود.

ویزای بعدی، ویزای تحصیلی کانادا است که طرفداران زیادی دارد؛ این ویزا، ویزایی‌ست که بسیاری از ایرانیان به واسطه آن به کانادا سفر کرده‌اند و پس از پایان تحصیلات‌شان موفق به اخذ اقامت دائم در کانادا شده‌اند. البته در حال حاضر و با افزایش تعداد پناه‌جویانی که به اروپا و آمریکا سفر می‌کنند، سخت‌گیری‌هایی در مورد این ویزاها صورت گرفته است و افزایش درخواست‌های مردود اخیر، این موضوع را به روشنی اثبات می‌کند. با این حال، هزینه این ویزا هم چیزی در حدود ۴۵۰ دلار کاناداست و متقاضیان این ویزا باید شرایطی را دارا باشند که مهم‌ترین آن‌ها وضعیت عالی تحصیلی در ایران است. تحصیل در مقاطع تکمیلی هم می‌تواند راه بهتری برای اخذ این ویزا باشد؛ چنانچه که بیشتر کسانی که موفق به اخذ این ویزا شده‌اند، برای تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا به کانادا سفر کرده‌اند.

نوع دیگری از ویزا هم وجود دارد که در ایران اصطلاحاً معروف به ویزای تضمینی کانادا است. این ویزا باید توسط یک کارگزار قدرتمند و آگاه پیگیری شود؛ چرا که هزینه آن ۲۰۰۰ دلار است و در صورت مردود شدن، این مبلغ به متقاضی ویزا بازنخواهد گشت. این ویزا مخصوص آن دسته از متقاضیان است که دعوتنامه‌ای از کانادا ندارند و کارگزار مربوطه به کمک روابطی که در کانادا دارد، اقدام به اخذ دعوتنامه توریستی برای متقاضی می‌کند. به همین سبب یافتن یک کارگزار مورداعتماد و قانونی و کاربلد، از اصلی‌ترین اقداماتی‌ست که باید برای اخذ ویزای تضمینی کانادا صورت بگیرد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *